Csomag érkezett! :D

Gesztenye játékot hirdetett, és neveztem. Az esélytelenek nyugalmával írtam kommentet, és el is felejtettem, mikor egyik délelőtt Mesi barátnőm gratulált a facebookon. Nem tudtam mire vélni, így elkezdtem az irányítópultban visszanézni a posztokat, hogy hol volt játék, és hogy hol volt már eredmény. Ekkor találtam rá a Bonbon mánia oldalon, a nyertesekre
És láss csodát, ott a nevem, és én nyertem az egyik csomagot. Olyan de olyan jókedvem lett, hogy el sem hittem, és mosolyogtam. Akkor pont egy kicsit hatalmába kerített a köd, és depis voltam, de az a hír, hogy engem sorsoltak ki, beragyogta a napot. A másik ragyogás tegnap ért, amikor csengetett a postás. Rohantam ki az utcaajtóig a szakadó esőben, és megláttam a feladót. Egyből nem érdekelt az idő!
Köszönöm Gesztenye, hogy két napomat széppé tetted, és hogy ilyen csodás ajándékokat sorsoltál! Nagyon nagyon örülök neki, és nem csak akkor amikor megkaptam, hanem azóta is mindig . Ami végképp meglepett, és tényleg igazi meglepi volt, az a 4 féle transzferfólia. Nem terveztem venni, és úgy voltam vele, hogy ilyen bonbont nem is csinálok, és tessék! Fogok! 

Tehát nyertem egy bonbon formát, egy tábla 85%-os étcsokit, porított kakaóvajat, és a bónusz meglepi volt a transzferfólia! :) Íme képekben is!



Köszönöm még egyszer!

Megjegyzések

  1. Kata!
    Annyira örülök, hogy ennyire örültél.
    Írtam neked levelet, de lehet nem láttad, hogy kifelejtettem belőle a kapszlikat, annyira siettem feladni.
    Tegnap azt is feladtam, úgyhogy várd ma is a postást.
    Remélem örömmel, fogod használni:-))

    VálaszTörlés
  2. Gesztenye! Most értem haza, és itt várt a csomag! Fantasztikus! És nem gondoltam, hogy ilyen rengeteg kapszlit kapok! Nagyon nagyon köszönöm! Nagyon örülök ám nek!

    VálaszTörlés
  3. Kata!
    Használd egészséggel! :-)))
    Örülök, hogy tetszik:-)

    VálaszTörlés
  4. Én így az Ünnep végéhez közeledve kívánok áldott, békés Karcsonyt Neked és a Családodnak!

    VálaszTörlés
  5. Sikeres, egészséges, boldog új évet kívánok, valamint sok olvasót a következő évre is! ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az első csokigalléros tortám 2014.03.06.

Hamburger

Sonkás-kukoricás pizza