Mindennapi kenyerem

Szóval a nemrég bemutatott CSODA ismétli önmagát, oly annyira, hogy azóta csak ezt a kenyeret esszük, vagyis boltit nem veszünk/vettünk. Minden egyes alkalommal, mikor kiveszem a sütőből, olyan jó érzés tölt el. Mint írtam, agyagtálban sütöm, és számomra tényleg csoda történik, mikor a sütési idő vége előtt leveszem a tetejét, hogy színt kapjon, mert mikor beteszem "csak" egy veknire formázott, felül három vágással ellátott kelt tésztát fedek le, viszont ami a szemem elé tárul a fedő felemelésekor, az tényleg csoda. Ja és mindig muzsikál, és mire kihűl, szép cserepes a héja. Az alábbi kenyér tegnap sült, de ahogy néztem az előbb, ma is varázsolnom kell, mert kb két szeletnyi maradt! :)
2011.02.13.


2011.02.13.


2011.03.03.

Megjegyzések

  1. Még mindig gyönyörű... :)

    VálaszTörlés
  2. Rég írtál ide, tán nem sütsz mostanában? Hamarosan két éves szülinap, mit tervezel, milyen tortája lesz Krisznek? Hátha sikerül ötletet adnod. Üdv Judit

    VálaszTörlés
  3. Jaj dehogynem sütök. Tortát nem annyira, kenyeret minden másnap, van hogy naponta. olyan nehéz leülni írni, meg mire összeszedem a fényképeket, meg megszerkesztem. Bocsi, hogy nem írok. Torta tervem nincs, csak agyban gondolkodom, hogy hogy és mit kéne, de nincs ötletem. Az a baj, hogy valahogy a fondanttal sincs kedvem bajlódni, de Krisznek csak alkotok valamit. Annyi mindent szeret, hogy nem is tudom mit kéne a tortára tenni, vagy milyen formát kéne csinálni. Szerintem majd képeket fogok nézegetni, és valahogy összehozok valami szépet! Tűzijáték lesz rajta az tuti, meg gyertya! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az első csokigalléros tortám 2014.03.06.

Hamburger

Sonkás-kukoricás pizza