„Tetszik A Recepted Díj”

Tegnapi nap kaptam egy díjat! :)) Nagyon nagyon Örülök! Mesitől kaptam Az én szakácskönyvem blog írójától, kedves főiskolai barátnőmtől, akivel kb 3 éve megint egymásra találtunk itt a neten. :) Ez a blog nem is lenne, ha Ő nem kezdte volna el írni az övét. Nagyon köszönöm még egyszer. 


„Tetszik A Recepted Díj”
"Ez a díj annak a blogtársnak adható át, akinek tetszik egy receptje. Aki megkapta a díjat, az tetszés szerint tovább adhatja  több blogtársának is, kiválasztva azt a receptet, amihez fűzi a díjat. Azt a blogtársadat is lehet díjazni, akitől kaptad a díjat."

Én a Hamburger zsemlémért kaptam ezt a díjat, ami anno az első bejegyzésem volt! Nagyon köszönöm, és Örülök, hogy Mesiéknél többször az asztalra került!
Akkor a díjak:
  • Mesi - a gyrosért. Mikor először feltette a receptet, egyből megcsináltam, és valami isteni, amit többször is készítettem változatos belevalókkal. Legutóbb az OVCS-re nevezett Mesi ezzel, itt az a recept található  
  • Kiskukta - a fondantért. Mikor elkezdtem nézegetni a gasztroblogokat, elsőként találtam rá Kiskuktára, és a csodás tortáira. Mikor elolvastam a fondantos bejegyzését, elérhető közelségbe helyezte számomra, a bevonatos torták elkészítését, ugyanis egy nagyon egyszerű receptet osztott meg a nagyvilággal, és nem kell különleges dolgokat venni, ahhoz, hogy elkészítsük a gyönyörű bevonatokat. 
  • Ottis - a kombe-ért. Egy nagyon finom, és egyszerű, a végtelenségig variálható kelt tésztás étel, amivel nagy sikert arattam, és miután először megcsináltam nagyon sokáig kétnaponta kellett csinálnom. Imádjuk! :)
  • Limara A mindennapi fehér kenyeréért. Február 4-én készítettem el először, és azóta nekünk is ez lett a mindennapi kenyerünk. Az elmúlt 3 és fél hónap alatt, kb 1,5 kg bolti kenyér fordult meg nálunk. Most is épp sül egy. :)

Megjegyzések

  1. Köszönöm szépen! A kombe ötletét egyébként és azt hiszem Házias konyhától vettem :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Katus! :) Örülök, hogy ennyire ízlett nektek is. Puszi!!!

    VálaszTörlés
  3. Én köszönöm Nektek a receptjeiteket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az első csokigalléros tortám 2014.03.06.

Hamburger

Sonkás-kukoricás pizza