Spagetti, megint zöldséges, de mégis más

Ismét zöldséges spagettit csináltam.  Konkrét receptem nincs. Hiába írtam le más ITT hogy hogyan is csinálom, soha nincs két egyforma elkészítés. 
Most zöldséges rizottót gondoltam ki. Elkezdtem felaprítani a répát meg a zöldséget, közben tettem a serpenyőbe. Meghintettem sóval, őröltem rá borsot egy picit, és ahogy dinsztelődött az olajon egyre jobban arra gondoltam, hogy ez paradicsomlevet kíván, (vagy csak én) és akkor még beledobtam két fej vöröshagymát is. Ráöntöttem a padadicsomlevet, és lassú lángon, hagytam, hogy szépen sűrűsödjön. Közben bazsalikomot, sót, egy pici majorannát kapott. Mikor kellően sűrű lett, tettem bele zöldborsót, és még egy teáskanál bazsalikomot, és frissen füstölt szalámiból pár szeletet apróra vágtam, és belefőztem. Majd megfőztem egy csomag spagettit, de csak al dante, mert úgy igazán finom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az első csokigalléros tortám 2014.03.06.

Hamburger

Bon bon Karácsonyi ajándékként