Mars csoki bonbon, mogyoróval

A kertben van pár mogyoróbokor, és gondoltam, teszek bonbonba belőle. Tehát törtem egy párat, és megpirítottam serpenyőben. 
Két tábla csokit felolvasztottam, és kikentem a két formámat, meg a tofifi formát. A tofifibe 6-ot csináltam, próbaképp, és lett még 30  a két 15-ös formába. Mikor kész lett a csokiburok, akkor adagoltam bele a felolvasztott mars csokiból, és mindegyikbe tettem egy szem mogyorót. (A tofifisbe nem, mert az Krisztiáné lett, és a januári félrenyelés miatt még jó sokáig nem ehet ilyen kemény magokat, így neki csak olvasztott mars került a formába.) Mikor megdermedt, lezártam , és még ment a hűtőbe. Utána gyorsan elfogyott. Finom volt:))


Megjegyzések

  1. Nagyon guszta! :)
    Figyu, Kat! :) Már annyiszor akartalak keresni ezzel kapcsolatban: Nem akarsz külön oldalt csinálni a torta töltelékeknek??? ;) Nagyon hálás lennék! :) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Mesi! Ami késik nem múlik. Most a tanfolyam eléggé lefoglal, ugyanis tanulok ( tb és munkaügyi szakelőadónak) és elég sok az anyag, meg Békéscsabára járok át 13-17-ig van oktatás. Este fél 7-re érek haza, és 11:30-kor indulok. Szóval se délelőttöm, se estém. De ígérem lassan rendet rakok itt a blogban! Neked meg gratulálok a sok sok követőhöz! Szupi a blogod!
    Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Szívesen cserélek szappant bonbonra: http://kreativ-maranna.blogspot.com/search/label/Szappan

    VálaszTörlés
  4. Kedves MKata!
    Szívesen nézelődök nálad, sok szépség-jóság található a blogodon.
    Légyszíves nézz be hozzám, egy díjat szeretnék átadni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az első csokigalléros tortám 2014.03.06.

Hamburger

Bon bon Karácsonyi ajándékként